Bändi

Siiri Ahtola on nuori ja lahjakas laulaja Kuopiosta. Siiri on tunnettu mm. Voice of Finlandin I tuotantokaudelta sekä voittajajoukkueen solistina Kuorosodassa muutaman vuoden takaa. Musiikinopettajaksi valmistunut Siiri opiskelee laulunopettajaksi ja samalla käy keikoilla eri kokoonpanoissa.
Mika Vanhanen on ensemblen pianisti , säveltäjä ja sanoittaja. Hän on säveltänyt musiikkia parinkymmenen vuoden ajan, pääasiassa näyttämömusiikkia. Mikan sävellykset ovat saaneet kansallista huomiota. Vuonna 1996 hänen säveltämänsä Egypti-kappale voitti kansallisen lastenlaulujen sävellyskilpailun. Mikan kappale Act Now Forest Matters palkittiin juryn toimesta Global Rockstar Awards -tapahtumassa Riossa 2012. Viimeisimpänä yleisö äänesti hänen sävellyksensä parhaaksi Vexi Salmen joululaulujen sävellyskilpailussa tammikuussa 2013.
Tuire Silvennoinen on siviilityössään erityisopettaja, mutta on toiminut musiikkikuvioissa jo pitkään, jo 1980-luvulta lähtien. Hän opiskelee musiikkia työn ohessa, soittaa ja laulaa mm. Metakka-yhtyeessä ja vierailee solistina Rytmihäiriköissä.
Petri Karttunen on pitkän linjan fonisti, joka toimi opettajana Joensuun konservatoriossa. Petri on soittanut fonia lukuisissa rock- ja jazzkokoonpanoissa, tapahtumissa ja musiikiproduktioissa. Petrin rooli solistisissa osuuksissa on merkittävä bändissämme.
Esko Kauppinen on bändimme tukijalka. Hän on  Joensuun konservatorion apulaisrehtori ja pop/jazz-musiikkiosaston linjanjohtaja. Esko soittaa, sovittaa ja toimii kapellimestarina musiikkiproduktioissa.
Jari Lappalainen toimii rytmimusiikin lehtorija Joensuun konservatoriossa. Opetustyön lisäksi Jari keikkailee erilaisissa kokoonpanoissa, mm. Tohtori Columbia ja Parhaat Coverit-duossa. Jari häärää myös dj:nä ravintola Kerubissa.
Risto "Rice" Riikonen opettaa kitaransoittoa Joensuun konservatoriossa. Risto on soittanut vuosikymmenien ajan rock- ja bluesbändeissä, mm. Houserockers ja The Ballroom Jump.
Valokuvat: Siiri Riikonen